események

Rendőrpalota – bemutató a Teve utcában

November közepén kaptam felkérést az Országos Rendőrfőkapitányság Sajtó Osztályáról, egy, a nagycsaládos rendőrök gyermekeinek rendezett karácsonyi ünnepség keretében, aikido bemutató megtartására.

Mivel minden nyilvános fórum lehetőség arra, hogy az aikidot megismertessük másokkal, így természetesen elvállaltam a bemutatót, annak ellenére, hogy technikai lebonyolítása némileg nehézkesnek bizonyult. Mivel a rendezvény gyermekeknek szólt, így elsősorban a gyermek bemutató volt előtérben. A gyermekek felutaztatása némi gondot okozott volna, de a szülők vállalták, hogy elhozzák gyermeküket, így ez a kérdés hamar megoldódott. A szőnyegszállítást magam oldottam meg, így ez igazából csak időt vett igénybe.

 

December 16.-a volt a jeles nap. Még én sem jártam a rendőrpalotában, bár kívülről számtalanszor láttam már. Így nemcsak a gyerekeknek, de nekem is újdonságot jelentett.

 

Kilenc gyermekkel és két felnőttel vettem részt a bemutatón, amely szerintem nagyon jól sikerült. A közönség, mind felnőttek mind gyerekek érdeklődve figyelték, és a bemutatón résztvevőknek is rendkívüli élmény volt.

Köszönettel tartozom a szervezőknek a felkérésért, a kapott ajándékokért. A gyerekek nagyon örültek neki. Köszönet a gyerekeknek a részvételért, a szülőknek a segítségért, valamint a felnőtt bemutatón Sági Bettynek, és Arakawa kunnak, hogy a segítségemre voltak.

dojocho

Kategóriák:események

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s