események

Bonenkai

December 30-a kettős ünnep dojonk életében. Ilyenkor tartjuk a már hagyományossá vált évzáró edzést és partit, valamint ezen a napon ünnepli születésnapját a Mr. Dojocho. 🙂

2007-ben sem volt ez másképp. Magyar Balázs már december elején kézbe vette az irányítást, és e-mailben kisebb brainstorming vette kezdetét, mivel is lepjük meg idén Lacit. Torta-ötletek is érkeztek, miután a Michelle Wild forma elvetődött, a japán zászló lett a befutó. A tortát Pácsa Szilvinek köszönhetjük, nemcsak jól nézett ki, hanem finom is volt! De ne menjünk ennyire előre.

Vasárnap 18 órakor kezdődött az edzés. Sokan összegyűltünk, nagyon jó volt végignézni a sort, mikor leültünk seizába. Ki is rázott a hideg, – bár ez nem újdonság nálam a dojoban, de most nem azért….- az örömtől, hogy ilyen sokan itt vagyunk (46 ból 35 fő). A máskori általános fázásom, most nem volt aktuális, a dojoban 15 fok volt, Laci kicsit befűtött délután a parti kedvéért, de a gyakorlás alatt már mi könyörögtünk, hogy nyissunk ablakot….hát ettől is különleges volt ez a nap. 🙂

 

Gyakorlás után gyors terítés következett és felavattuk az új asztalokat, amiket Laci készített a dojoba. Volt terülj, terülj asztalkám, mindenki kitett magáért, sok finomság került elő a kosarakból. Pezsgőt töltöttünk és Sensei pohárköszöntőjét hallgathattuk meg. Megköszönte az évet és azt kívánta 2008-ra, hogy még több edzésen részt tudjunk venni.

 

Lacinak átadtuk az ajándékokat, egy gyönyörű naptárt kapott, két lámpaburát, természetesen japán stílusban és a japán zászlós tortát. Viktor és Dani külön ajándékkal is készült. A parti nagyon jól sikerült, nagyokat beszélgettünk, sokat nevettünk, még activity-ztünk is.

Én pedig azt kívánom, hogy a 2008-as év sikerüljön legalább ennyire jól és akkor panaszunk egyáltalán nem lehet.

Ildó (Palovits Ildikó)


Kategóriák:események

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s