események

Bemutatók

Közeleg az iskolákban az év vége, és a legtöbb intézményben ilyenkor tartják a diáknapokat, sportnapokat. Két felkérést is kaptunk az elmúlt hetekben, hogy aikido bemutatóval színesítsük a rendezvényt, a gyerekek számára élőben láttasuk ezt a japán harcművészetet.

Április 15-én a Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskola által szervezett “Vitéz Napok”-on tartottuk meg bemutatónkat, majd 26-án a Babits Mihály Általános Iskola Diákönkormányzati napján szerepelhettünk. Mindkét helyen lelkes közönség fogadta a bemutatót, bár a korosztálybeli különbség nagy volt. Az első helyszínen főiskolások nézték végig a tőlük várható komolysággal a bemutatót, míg az utóbbi időpontban életkoruknak, és érdeklődésüknek megfelelő hangulatban ujjongava, sokszor kacagva, vagy elképdeve pár száz általános iskolás szemlélte a fegyveres és pusztakezes technikákat.

 

Köszönet azoknak, akik részt vettek a bemutatókon, némileg nehezítette dolgukat, hogy általában az adott helyszínt használjuk, így vagy parketta, vagy linoleum az, amin helyt kell állnia az ukénak, és a sokszor gyakorolt ukeminek. Panasz nem érkezett senkitől, így a helytállás sikeresnek mondható.

Köszönjük a lehetőséget és a segítséget, hogy ott lehettünk: névszerint Palovits Ildikónak és Torma Bence édesanyjának.

A bemutatóról készült felvételek megtekinthetők a dojo videocsatornáján.

dojocho

Kategóriák:események

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s