levelek

Földrengés Indonéziában – Felhívás adományok gyűjtésére

A Kobayashi Dojo az alábbi felhívást tette közzé:

Földrengés Indonéziában – Felhívás adományok gyűjtésére

Ahogy a hírekből már részletesen hallhattak róla, szeptember 30-án, helyi idő szerint délután 5 óra 16 perckor a nyugat-indonéziai Szumátra szigetét 7.6-os erősségű földrengés rázta meg, ami jelentős károkat okozott.

Indonéziában több mint 50 olyan dojo működik, amely a Kobayashi Aikido Dojo-hoz tartozik. A földrengés epicentrumához közel elhelyezkedő Padang városában is található dojo, a földrengés idején éppen edzést tartottak, volt, aki megsérült a földrengésben. Mayzalyan Syaiful Shidosha fényképeket küldött a helyszínről.

A Kobayashi Aikido Dojo szoros kapcsolatokat ápol Indonéziával, kb. 20 évvel ezelőtt Kobayashi Hiroaki helyettes Dojocho 2 évet oktatott Indonéziában, amivel megteremtette az Aikido fejlődésének az alapjait.

Az Aikido Kobayashi Dojo azt a döntést hozta, hogy adományokat gyűjt a földrengés károsultjai számára. A dojo minden évben küld Shidoin-oket Indonéziába. A tervek szerint Kobayashi Hiroaki éppen november 23-én látogat Jakarta-ba. Ekkor kívánja átadni az össszegyűlt adományokat.

Az adomány célja: a földrengésben megsérült dojo helyreállítása érdekében gyűjtünk adományokat.

Időszak: 2009 október 1-től november 15-ig

Összeg: Fejenként akár 500 yen is megfelel.

Az adomány befizetésének módja: ajánlott készpénzes küldeményben az alábbi címre: 〒187-0043 Tokyo, Kodaira-shi, Gakuen-higashicho-582, Aikido Kobayashi Dojo

Felvételek a helyszínről

Az Aikido Shinbukan Dojo csatlakozik a felhíváshoz, és kér minden dojotagot, hogy megítélése szerinti összeggel járuljon hozzá a gyüjtéshez! Az összegyült adományokat a dojo nevében egyösszegben juttatjuk el a Kobayashi dojonak! A befizetéseket a dojokban az oktatóknál lehet megtenni, vagy postai utalványon a dojo címére eljuttatni november 1-ig! (2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94. Aikido Shinbukan Dojo)

Mindenki segítségére számítva, Bak László dojovezető

posted by aikido shinbukan dojo

Kategóriák:levelek

Tagged as: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s