Nincs kategorizálva

Stockholm – Székesfehérvár – Esztergom

A nyár igen mozgalmasan telt, így ez a bejegyzés is ezért váratott magára, de ahogy mondani szokták – jobb később, mint soha!

Mindhárom helyszín és az ottani események augusztus hónapra datálódnak, vegyük őket sorrendben:

Stockholmban nem első alkalommal voltam, viszont nyáron még soha, így nagyon vártam, hogy ezt a gyönyörű helyet végre nemcsak hidegben és sötétben, hanem szép időben is láthassam, élvezhessem. Az esemény fényét növelte, hogy Kobayashi Yasuo shihan szemináriumán vehettünk részt, aki 16 éven keresztül volt az Aikido Alapitója Ueshiba Morihei sensei közeli tanítványa. Ezalkalommal, Gabi is elkísért az eseményre és minden szempontból kiváló napokat tölthettünk el barátaink körében.

stockholm13

Hazatérve, egy rövid szusszanást követően Székesfehérvár felé vettük az irányt, ahol is a helyi Zentai Mitama Aikido Dojo ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját. Ezen apropóból érkezett az eseményre Kobayashi Yasuo sensei fia, Kobayashi Hiroaki. Igy egy bő héten belül apa és fia tanításában részesülhettünk. A helyiek igazán kitettek magukért, főleg az újjáépített fűrdőben megszervezett bankett igazán emlékezetes marad!

hiroaki13

Ezzel el is érkeztünk a nyári szünet előtti utolsó programhoz, az Uchideshi weekend-hez, melynek az esztergomi dojo adott otthont. Az eseményen idén több mint 30 fő vett részt, költözött be a dojoba, hogy intenzív edzésnek vesse alá magát, ismerkedve ezzel a bentlakásos tanulással. Az ország több dojojából, Miskolcról, Kecskemétről, Pestről is érkeztek de a horvátok is vagy 10 fővel képviselték magukat!

uchideshi13

Igazán mozgalmas volt a nyár, legyen jövőre is így!

Kategóriák:Nincs kategorizálva

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s