események

Kölyök Aikido Tábor – 2014

1685 körül a szultáni hadak, az idei év június harmadik hétvégéjén három tucat aikido-s gyermek gyülekezett Törökmezőn, a Börzsöny hegység gyönyörű fennsíkján. Az otthont adó turistaház a meleg, de nem tikkasztó napokban kellemes környezetet adott a három napos bentalvós táborhoz, melyet az érintetlen természet a hűs erdő leheletével és friss források szomjat oltó nedűjével tett még kellemesebbé. Tapasztalt és első táborozók vetették elé magukat a kihívásoknak, mely sok programmal, feladattal és rengeteg mókával szolgált. Hét dojo-ból érkezvén a gyerkőcök, az első visszahúzódó és félénk percek után, ahogy az öt csapat felállt elkészítvén zászlajukat, megfogalmazva indulójukat, megköttetek a barátságok is.

A Vasas, Fehér Tigris, Villámcsigák, Smily és a Fekete Sasok mérték össze több fronton tudásukat, különböző feladatkörökben, melyben az ügyesség, rajztehetség, aikido-s tapasztalat, gyorsaság, kreativitás, kitartás, bátorság kapott szerepet. A festői környezet túrára is lehetőséget adott, voltak akik az öt forrás helyszínét többször is meglátogatva frissítették szomjukat. A szomszédban lévő kalandpark is kiemelkedő szerepet kapott, ahol mindenki az életkorának megfelelő pályán adhatott számot bátorságáról, ügyességéről, kitartásáról. Voltak akik több körben is megbirkóztak a pálya adta feladatokkal, megszégyenítve a janicsárok hadait is. 🙂

Az energia utánpótlásról Kati néni, sokak Kati nénije és személyzete gondoskodott, mondhatni úri kiszolgálásban és étkekben volt részünk.

Jövőre ismét, lehet ugyanitt!

 


  kat_14

 

Kategóriák:események

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s