levelek

Az év fordulójára…

Ismét lezárul egy év és ezzel együtt elkezdődik egy új. A mögöttünk hagyott esztendőre visszatekintve, mely a ló jegyében telt el, ennek megfelelően hozta el a bőséget és fejlődést. Egyértelműen elmondható, hogy a változás és fejlődés éve volt. Továbbvittük, előremozdítottuk a korábban elkezdetteket, de emellett változások is történtek, melyek egyértelműen egy jó jővőképet festenek fel.

2015 a kecske éveként elégedettséget, boldogságot, vidámságot és derűt hoz, mely az eddigi és korábban elindult folyamatokat tekintve megelégedésre adhat okot, azonban sem most, sem később nincs itt az ideje a hátradőlésnek, úgy ahogy eddig, keményen kell dolgozni azon, hogy a várt gyümölcsét tudjuk a munkánknak leszedni.

Ahogy a tavalyi évben, úgy a soron következőben is mindenki erőfeszítésére, munkájára, kitartására szükség lesz ahhoz, hogy az eddig taposott úton – mindenki megelégedésére – tovább tudjunk haladni. A fejlődést, bár rengeteg esemény, lehetőség, oktató, szervezet – mind itthon, mind külföldön – segíti, mindenkit a saját erőfeszítései fognak előre vinni. Ehhez kell a közösség továbbra is összetartó ereje, bővülése, fejlődése, melyhez mindenki megértésére szükség van.

Ezúton szeretnék a dojo gyakorlóinak, oktatóinak, szülőknek, támogatóknak, itthon és külföldön egyaránt köszönetet mondani a munkájukért, egyben bíztatni és kérni támogatásukat, a jövőben is, hogy – O sensei látomását, miszerint az Aikido által egy jobb világot teremthetünk – erejüket adják az építő munkához.

Boldog Új Esztendőt!

dojocho

new_year_2015_slideshow

Kategóriák:levelek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s