események

Kölyök Aikido Tábor – Dunaharaszti

Idei bentalvós gyermek táborunknak idén nemcsak a helyszíne, de intervalluma is változott a korábbi évekhez képest. Immáron a jelentkező ifjak kettő helyett három éjszakát tölthettek tábori környezetben, élvezve a “szabadságot” és a tábori hangulatot.
A gerendaházak melyek otthont adtak a csapatoknak, egzotikus hangulatot idéztek. A strand, büfé, füves pálya közelsége megteremtette az ideális környezetet a tábor programjaihoz.

A beérkezéskor minden résztvevő kézhez véve a táborra készült egyenpólóját valamint nyakkendőjét a csoportbeosztásának megfelelően elfoglalta szálláshelyét. A csapatok a zászlajuk, indulójuk, menetlevelük elkészítése és ismertetése után vágtak bele a kalandba. Programok alatt szerzett pontszámaikkal versengtek egymással, próbálták a rájuk rótt feladatokat minnél jobban megoldani.

A tábor alatt egy szülinapost is ünnepeltünk, aki 4 évesen kezdett gyakorolni, most 13. életévét töltötte be, mely alkalomból csokitortával kedveskedtünk neki, melyből mindenki egy falatot is kapott.

A lehető legjobb hangulatban, jó környezetben és rengeteg feladattal – aikido edzés, lampionkészítés, vetélkedő, labdajáték, strandolás, tábortűz és szabad játékok – eltelt napok élvezetes időtöltést nyújtottak a kellemesen elfáradt résztvevőknek, akik különösebb veszekedés nélkül, vidám közösségben múlatták idejüket.

csoportkép - Kölyök Tábor, Dunaharaszti 2015

csoportkép – Kölyök Tábor, Dunaharaszti 2015

további képek a táborról

Kategóriák:események

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s